Assistance needed!

All things antweight

Moderators: BeligerAnt, petec, administrator

josh
Posts: 1115
Joined: Thu Apr 28, 2005 6:56 pm
Location: Uxbridge, London
Contact:

Post by josh »

im not very gd with that sorta thing but ive fixed it in my bot before so if u come this way before u fix it ill have a look
RPD International
www.RPDintl.com

User avatar
peterwaller
Posts: 3193
Joined: Fri Feb 15, 2002 12:00 am
Location: Aylesbury Bucks
Contact:

Post by peterwaller »

If you like I can have a look at it.

razerdave
Posts: 1545
Joined: Mon Jan 02, 2006 9:40 pm
Location: Carterton, Oxfordshire
Contact:

Post by razerdave »

Yes Please Mr. Waller. Send us your address in a PM and I'll send him over. Shall I include the TX ?

User avatar
Simon Windisch
Posts: 1806
Joined: Tue Apr 15, 2003 12:00 am
Location: Reading
Contact:

Post by Simon Windisch »

Dave, from what I saw of your problems you had better send the transmitter over as well. I dpn't think it's your servos, but rather your Rx of Tx.

Simon

razerdave
Posts: 1545
Joined: Mon Jan 02, 2006 9:40 pm
Location: Carterton, Oxfordshire
Contact:

Post by razerdave »

Will do, as soon as I get Mr Waller's address

BTW, I am having some trouble with stewie. I found out why both wheels were not working, and one is fixed, however the other is not. The problem with it is that the glue holding 2 gears together for the s3003 mod came undone, and gluing them back together is not easy for me, and it keeps ending up in the hole of the gear where the axle goes through, so its very stiff, and I can't seem to get it right. Help !, for I am a noob :P

User avatar
peterwaller
Posts: 3193
Joined: Fri Feb 15, 2002 12:00 am
Location: Aylesbury Bucks
Contact:

Post by peterwaller »

I have PM you my Address Dave

Post Reply